Joda, jeg har flere gode oppskrifter på lager. Denne retten er min nyeste oppfinnelse:
Marinerte biffstrimler med maiskolber, cherry-tomater, wok'ede grønnsaker (sopp, paprika og løk), og råstekte poteter.
Slik gjør du:
Kjøp ferskt biffkjøtt fra frysedisken, skjær det i "biff"strimler og la ligge i marinade i en time.
Skjær opp poteter i skiver eller båter og stek i olivenolje på stekepanna til potetene får en gylden farge. Krydre med salt.
Skjær opp sopp, paprika og løk og wok dem på høy varme.
Stek biffkjøttet.
Varm maiskolber i stekovnen til de er varme, og
server dem med salt og smør som smøres på mens de er varme, slik at det smelter.
Vask cherrytomatene og server dem kalde til måltidet.
Drikke: Eplemost.
Bør konsumeres utendørs på en veranda i nordnorsk sommersol sammen med en pappa.
7 kommentarer:
Dette såg fryktelig godt ut, nam- nam:)). Jeg tror jeg må prøve det ut.
Rita - Oline.
nammenam... =)
Hm... mamma er ikke her neste uke - kanskje du vil komme og lage middag til meg...? :-)
det får en si.. :) så flink du er solveig.. :)
det så skikkelig godt ut.. :)
møøøff.. hvordan får du til å dandere bildene så fint sammen med teksten?? hos meg blir det alltid rot, og forhåndsvisningen er ikke det samme som det jeg publiserer.. *furte*
Solveig, det har herved blitt farlig for mæ å entre sia di, for æ blir jo bare sulten! (og du vet, når man ikkje har skikkeli mat tilgjengelig, så går d i junk...)
For øvrig håpe æ du har en fin sommer=)
Jeg er også sulten!
Legg inn en kommentar