Mitt første bidrag er et deilig sommermåltid - en fiskerett med nydelig dessert.
Fiskeretten er inspirert av en middag jeg fikk servert hos tante Ann på Nøtterøy forrige uke:)
Middag
Kjøp frosne, ferdigkrydrede laksebiter.Tin dem og legg dem i en smurt, ildfast form.
Strø oppskjært vårløk og paprika over og stek på 200 grader i 10-15 minutter.
Kok poteter og smørdamp gulrot og brokkoli som tilbehør.
Spises med rømme og sitronskiver.
Drikke: Vann med sitron.
Dessert
5 kommentarer:
Jeg så det var noe kjent med bildene dine. Mamma og pappa har akkurat samme tallerkner som deg! Maten så forresten bra ut:-)
det der så jo bra ut!
sånn laga du ikkje når vi gikk på vgs!
Elisabeth: synes det er gøy med mat når man kan få den til å se pen ut!
Trond: jeg klarer ikke helt å plassere deg, selv om du er fra lille Tromsø. ehh... kjenner jeg deg?
Jeg kommer! :-)
Bra måltid :) Nå har jeg oppdatert bloggen min. Enjoy reading it!
Legg inn en kommentar